Archive for the ‘Klær og accessories’ Category

Oooh, sjekk ut dette!

tirsdag, september 20th, 2011

OMG, har dere sett noe så fantastisk?! Converse har visst samarbeidet med Nintendo, og laget disse fantastiske skoene! I’m freaking OUT! :) (bildene lånt fra toxel.com)

Jeg har undersøkt litt rundt på nett, men egentlig ikke funnet ut noe særlig mer enn at de kun selges i Japan (limited).. Jeg fant de også på ebay (selvfølgelig), til ca 350$. Dyre, men KULE var de iallefall!

Juhuu! Nå er det bare å komme seg ut og løpe!

tirsdag, mai 31st, 2011

Idag fikk jeg endelig handla meg joggesko/løpesko. Det ble et par Nike sko, nærmere bestemt Nike zoom vomero+ 6. De har gode dempere, og kjentes lette og fine på foten. Tror jeg kommer til å bli kjempefornøyd med de. Gleder meg til å få prøvd de ordentlig ut :)
En ekstra bonus var at de var på tilbud! Jeg handla de på den nye G-max butikken som nettop har åpnet her i Fredrikstad, så regner med at dette var et av åpningstilbudene. Takk for det! ;)

20110531-225128.jpg

Nye boots!

søndag, oktober 24th, 2010

Disse skoene fra DinSko fikk være med meg hjem fra Oslo i helga! Me like!! :)

Comfy ❤

mandag, oktober 18th, 2010

Comfy klær fra Nelly, som jeg gjerne kunne tenkt meg:

Mese Cardigan NOK 399, Ichi - NELLY.COM Sirene L/S Long Sweat NOK 199, Vila Basic - NELLY.COM
Fab 3/4 Long V-Neck NOK 299, Vero Moda - NELLY.COM SkullDetailShreddedJumper NOK 379, Club L - NELLY.COM
Florence Knitted Sweater NOK 499, Jeane Blush - NELLY.COM Malou NOK 799, Modström - NELLY.COM
Sirene L/S Long Sweat NOK 199, Vila Basic - NELLY.COM Solv Pullover NOK 799, Gestuz - NELLY.COM

Tasty!

fredag, juli 9th, 2010

Bloggen til Ina/Mewkid har konkurranse! Og da deltar man, spesielt når man kan vinne noen av de lekre smykkene som Tasty har!! <3 Smykkene er utrolig detaljerte og flotte. Vi snakker nydelige smykker formet som de deiligste kaker, salater og vafler m.m. Festlig!

Mine favoritter er:

Ta tur’n til meg ‘a!

onsdag, juni 30th, 2010

Det hadde ikke gjort så mye om noen av disse tok turen fra DinSko og hjem til meg, sånn plutselig..

 

En liten helgoppsummering

mandag, juni 14th, 2010

Så var vi i gang med en ny uke igjen da.. Får såvidt roet ned, så er det på’n igjen. Denne helga har vært rolig og fin, og har inneholdt mye søvn, litt shopping, masse god mat og godteri, filmer og fotball på TV – ikke det at jeg tittet så mye på fotballen egentlig, men Magnus måtte se et par kamper ;) Det blir nok mer action til neste helg, da skal Magnus feire bursdagen sin med grilling og moro!

Filmene jeg så var “The Imaginarium of Doctor Parnassus” og “Easter Parade”. Jeg var litt usikker på om jeg likte den første så veldig godt.. Den var utrolig spesiell, noe jeg i utgangspunktet liker med filmer, men jeg vet ikke helt om jeg skjønte greia med den.. Hva syns dere som har sett den?? Men den var flott laget og annerledes enn alt vi ser så ofte. Skuespillerne var det jo heller ikke noe å klage på (vi snakker Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell og Christopher Plummer)!

Musikalen “Easter Parade” fra 1948 var en kjempekos film! Judy Garland er jo bare nydelig, og Fred Astaire er fantastisk som alltid!

Og så har jeg bestilt meg dette nydelige smykke idag, fra Cocoo.se/. Er den ikke søøøt!

Vindusshopping

lørdag, mai 22nd, 2010

Sitter og vindusshopper litt på nett.. Og har samlet noe av det jeg liker og som gir meg en litt sommerfølelse. Jeg er så glad i disse lyse og duse fargene *vil ha* ;)

Kjolekjøp

lørdag, april 17th, 2010

Denne mørkeblå kjolen med prikker, fra H&M, ble min idag! ;) Jeg fant den tilfeldigvis da jeg egentlig var ute etter å kjøpe treningstøy.. ;P

Muffins og kake-accessories

søndag, mars 21st, 2010

Jeg eeelsker søte smykker, som jeg jo skrev om for litt siden (surprise!). Og side2.no skriver om søte cupcakes og annet morsomt på sin side idag: Vi har fått kakedilla! :D


I like it! ♥

Søte ting!

torsdag, mars 11th, 2010

Jeg elsker smykker med søte figurer og dyr på, og jeg kunne godt tenkt meg alle disse ;)

 

Om du har tips til andre nettbutikker, så send meg gjerne linken i en kommentar :)

Ja takk!

tirsdag, mars 2nd, 2010

Ønsker meg!

søndag, oktober 18th, 2009

Obie Jacket NOK 1249, Gestuz - NELLY.COM Naomi Blouse NOK 749, Velour - NELLY.COM Hope Puff Dress NOK 1395, Ida Sjöstedt - NELLY.COM

Fra nelly.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...