Den voksende magen!

Et lite illustrasjonsbilde av den voksende magen! :) Magen har ikke vokst kjempemye de siste få ukene ser jeg, men jeg syns den har fått en litt annen form kanskje? Jeg merker uansett at hun blir sterkere i sparkene, og nå går jeg ikke en dag uten å kjenne mye liv inni der. Herlig!

(Litt irriterende med den skyggen bak meg på bildene, men det får være)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

3 Responses to “Den voksende magen!”

  1. tinahenden Says:

    Så lurt at du har tatt slike bilder! Jeg angrer veldig på at jeg ikke har gjort det :( Kjempefin mage du har! Den har kanskje sentrert seg litt mere nå enn fra uke 21? Deilig at du kjenner spark hver dag <3

  2. Sofie Says:

    Så fin den er :D Syns nesten den ser større ut i uke 21 enn 24, men det er nok bare formen som har endret seg .. :)

  3. Eva Wey Says:

    Yes indeed it may be a correct statement it is likely however that the latter is more appropriate.

Leave a Reply