Kult stæsj fra Kremmerhuset!

Jeg virkelig elsker Kremmerhuset! De har alltid så mye fint, og jeg blir helt dårlig av å gå inn i en butikk! Det er så mye jeg kunne ha tenkt meg, og de har så stort utvalg. Igår ble jeg sittende å titte på nettbutikken, og fant noen veldig søte ting som jeg lett kunne sett for meg inne på barnerommet til lilleknøtta:

 

Og selvfølgelig måtte jeg jo titte på ting som jeg kunne tenkt meg til stua og diverse også. Jeg så fort hvilken fargeskala jeg liker om dagen, for det går mye i jordtoner, blått og turkis. Det er så mye tøft!!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

4 Responses to “Kult stæsj fra Kremmerhuset!”

 1. Sofie Says:

  Enig, de har så utrolig mye fint :D Elsker den lilla lampa øverst!
  Vi har ikke Kremmerhuset her i Hønefoss, men jeg ser at det kanskje er like greit, jeg hadde jo fyllt opp hele huset.. ;)

 2. Natalie Says:

  Supre ting du har funnet! Enig, Kremmerhuset har såå masse fint :)

 3. Frk Elton Says:

  Kjempe mye fint du har funnet der :) ser ut som vi har ganske lik smak ;)
  Legger meg til som følger hos deg :)

  Klem Frk Elton

 4. Kiesha Swint Says:

  Yes indeed it may be a correct declaration although the latter is more suitable.

Leave a Reply