Life will knock us down, but we can choose whether or not to stand back up

Har hatt besøk av Oda ikveld! Utrolig koselig :) Laget oss deilig mat, og etter vi var gode og mette tok vi turen på kino. Denne gangen falt valget på “Karate Kid”! Will Smith, Jaden Smith og Jackie Chan var jo her i Fredrikstad for ikke mange ukene siden, på førpremieren, og siden det har vi hatt lyst til å sjekke ut filmen! Og det angrer vi ikke på, for filmen var veldig bra!! :D Gudbedre så nydelig Jaden Smith er! Han gjorde en kjempejobb her! Han var jo også utrolig flink i “The Pursuit of Happyness” for noen år tilbake.

Jeg syns Harald Zwart har gjort en flott jobb med “Karate Kid”. Alt stemte! En ordentlig feel-good film. Søt og morsom, og rørende til tider.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

Leave a Reply